Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Cool blond is hot!

Voor de nieuwste blondtinten ga je naar de Keune Kapsalon. Laat je eens adviseren door de professionele kapper. Keune lanceert nu een complete serie van acht oplichtende blondtinten, Tinta Color Ultimate Blonde. Daarnaast komt het merk met de Ultra As Blonde, een ultra oplichtende haarkleur met een koel effect. Deze zachte haarkleuring kan tot maar liefst zes hoogtes oplichten.

 

 

Het geheim achter de lange houdbaarheid van de nieuwe tinten van Keune is Triple Color Protection. Deze bevat drie beschermende elementen: zijde proteïne, Solamar UV en LP 300 Kleur Stabilisator. Voor voeding, herstel en bescherming van het haar. LP 300 zorgt voor een betere hechting van de pigmenten in de haarstructuur. Als basis wordt milde kokosnootolie gebruikt dat de hoofdhuid beschermt tegen het afgeven van kleur.

 

Care Line Platinum Blonde Shampoo en Conditioner


Blond haar vraagt om een speciale verzorging. Care Line Platinum Blonde Shampoo en Conditioner verbeteren het platina karakter van koele blondtinten. Ze neutraliseren een ongewenste gele ondertoon in lichtblond haar.

 

Informatie


Keune Platinum Blonde Shampoo 250 ml, advieswinkelprijs  € 12,45. Platinum Blonde Conditioner 200 ml, advieswinkelprijs € 12,45. Ga naar de salon finder op Keune.com voor de Keune Kapsalonsalon bij jou in de buurt. Er zijn meer dan 2000 Keune Kapsalons in Nederland.