Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Wie zoet is krijgt van de Sint... LEGO

LEGO, de grootste speelgoedfabrikant van Europa, die reeds tweemaal de prijs won van 'speelgoed van de eeuw', bestaat 55 jaar.  Veel grootouders en ouders zijn dus opgegroeid met die onverslijtbare, gekleurde kunststofblokjes. Ook nu weer staan de nieuwste creaties van LEGO op heel wat verlanglijstjes voor de Sint of Kerstman.

 

De eerste treinset voor de kleintjes

 

Elektrische treinen blijven jong en oud fascineren. Daarom ontwikkelde LEGO DUPLO een geheel nieuw en verbeterde treinset voor de jongste spelers met een kleurrijke locomotief met geluidseffecten, een personenwagen, een loket waar je treinkaartjes kunt kopen, een brandstofpomp, een signaal, veel duplo blokjes, een rails van 55 cm en twee duplo-figuurtjes; een treinmachinist en een kind.

Adviesprijs: €54,99

 

De Dolfijn cruiser

 

Vroeger voelden meisjes zich bij het LEGO aanbod wat benadeeld, maar nu is er voor hen LEGO FRIENDS. De nieuwste aanwinst is de Dolfijn cruiser, die je alles aanbiedt wat je nodig hebt voor een rollenspel met zeethema. De cruiser wordt geleverd met drie figuurtjes, waterski's, dolfijnenvoer en vele andere dingen die je nodig hebt voor een zonnige dag op zee met je vrienden. Adviesprijs €79,99.

 

 

 

Een vrachtvliegtuig

 

Bij de reeks LEGO CITY kwam er een vrachtvliegtuig bij met lopende band, een vorkheftruck, een brandstoftank, tankwagen, verkeerstoren en een reeks vrachten om in te laden.

Adviesprijs: 99,99

 

 

 

 

 

Een nieuwe Star Wars

 

Vele kinderen, maar ook volwassenen zijn gek op de LEGO STAR WARS. Dit jaar ging sinterklaas op zoek naar de eenzame clone-strijder Jek-14 en zijn Stealth Startfighter. Het is de eerste Star Wars-ontwerp ooit dat niet in een film is voorgekomen en waarvoor de ontwerpers van LEGO exclusieve goedkeuring hebben gekregen van George Lucas. Dit ruimteschip wordt geleverd met drie minifiguren, Jek-14, een elite-clonesoldaat en een onafhankelijke premiejager.

Adviesprijs: €79,99

 

 

 

 

 

Voor liefhebbers van motorsport: een eigen monstertruck

 

LEGO TECHNIC biedt nu de kans om je eigen geavanceerde en veelzijdige versie van een monstertruck te creëren. En wie echt van motoren houdt, kan de truck zelfs laten rijden met behulp van een extra motorset.

Adviesprijs: Technic Monstertruck: €39,99, motorset: €29,99

 

 

 

 

 

Een adventskalender om het spannend te houden

 

Adventskalenders worden ieder jaar leuker en leuker; met foto's, chocolaatjes en sinds een paar jaar met speelgoed. Dit jaar komt LEGO uit met drie adventskalenders; een van LEGO Friends, een van LEGO Star Wars en een van LEGO City.

Adviesprijs: van €22,99 tot €34,99.