Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Tubino rokken- Piume gemeleerde verenrok

Tubino is Italiaans voor kokerrok. Deze little black dress onder de rokken is een musthave voor elke stijlvolle vrouw. Omdat iedere vrouw uniek is maakt Tubino deze rokken op maat. De Tubino kokerrok is een puur Nederlands product, duurzaam maar met een verfijnde en sexy uitstraling.

 

De modellen


Het design is tijdloos, subtiel sexy en prima te combineren met de rest van je garderobe. De Tubino collectie en productie zijn gebaseerd op een maatschappelijk verantwoorde filosofie. Duurzame kwaliteit staat voorop. De stoffen die gebruikt worden, zijn van exclusieve natuurlijke materialen (zoals biologische wol en linnen) en komen uit Italië en Duitsland. Het ontwerp is tijdloos waardoor ze jaren mee kunnen. Ze worden ambachtelijk geproduceerd in een Amsterdams atelier.

 

Uniek


Bij Tubino kun je je eigen model uitkiezen, je stof bepalen en je eigen maten doorgeven zodat je een geheel persoonlijke kokerrok hebt. Een zakelijke gelegenheid, een excentriek feest of familiebezoek? Met Tubino is het vanaf nu elke dag rokjesdag.

 

Piume Gemeleerde kippenveren handgestikt op zijde


Een statement rok voor de echte stijldiva! Met deze bijzonder geraffineerde rok krijg je alleen maar pluimen voor je look. Vergeet bont, maar máák het bont met veren. Steel de show met deze onweerstaanbare pluimenrok. De stof is gemaakt van hand gestikte gemêleerde veren op een heel zachte zijden stof.

Voor het proces van Tubino zijn de drijfveren:

  • authenticiteit
  • liefde voor de natuur
  • respect voor de mens en omgeving