Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Ice-Watch presenteert nieuwe denim collectie

DENIM; In de modebranche laten de grootste ontwerpers ter wereld hun modellen massaal rondlopen in dit materiaal tijdens de presentatie van de nieuwe collecties. Het is dé trend die je momenteel overal in de media terugvindt. Het blijft ongelofelijk hoe dit populaire materiaal de fashionwereld blijft beheersen.

 

Ook de designers van Ice-Watch zagen deze trend al vroeg aankomen. Ze gebruikten deze razend populaire stof voor een horloge, waardoor onmiddellijk een nieuw icoon in de horlogebranche werd geboren: de Ice-Denim.

 

De Ice-Denim maakt onderdeel uit van de in september gelanceerde najaarscollectie. Het model is beschikbaar in een lichte en een donkere afwerking, zodat hij bij iedere spijkerbroek of ander jeans kledingstuk past. De gestikte band en matchende wijzerplaat met witte ring maken dit trendy horloge compleet en zorgt zo voor de ‘finishing touch’ van je outfit. Hij is beschikbaar in de maten Unisex en Big, waardoor zowel mannen als vrouwen hip voor de dag kunnen komen.


Over Ice-Watch


Het merk Ice-Watch werd in 2007 in Bastenaken (België) opgericht. Tegenwoordig worden de horloges van Ice-Watch in meer dan 110 landen verkocht. Het unieke design is verkrijgbaar in uiteenlopende modellen en kleuren (inmiddels zo’n 500 artikelen) naar ieders smaak, stijl en voorkeur. In 6 jaar tijd werden wereldwijd inmiddels bijna 10 miljoen horloges verkocht, waarmee Ice-Watch de koppositie in haar segment stevig bezet houdt.