Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

De spiegel die je laat stralen


Er goed uitzien voor je met de dag begint met een blik in de spiegel. En dan gebruik je natuurlijk een spiegel van de allerbeste kwaliteit. De innovatieve Sensor Mirror van simplehuman licht automatische op als je met je gezicht voor de spiegel komt. Dankzij cutting edge lichttechnologie krijg je een razend scherp en zeer kleurgetrouw wederbeeld te zien. Zo zie je er de hele dag stralend uit in elke omgeving.

 

Misschien wel de beste spiegel ooit


Met de Sensor Mirror van simplehuman zie je echt elk detail. De unieke zogenoemde tru-lux lichttechnologie zorgt ervoor dat natuurlijk daglicht optimaal wordt gesimuleerd. De buitenste lichtring maakt de spiegel twee keer zo helder en scherp als de ‘next-best’ spiegel op de markt. Ook de kleurnauwkeurigheid is onovertroffen vergeleken met bestaande spiegels. De spiegel vergroot tot vijf keer, een optimum waarbij het hele gezicht zichtbaar blijft en je toch elke oneffenheid kan waarnemen.

 

Eenvoudig in gebruik


De Sensor Mirror is ideaal voor het wegwerken van oneffenheden en het perfect aanbrengen van make-up. De spiegel is ook erg gebruiksvriendelijk: eenvoudig kantelbaar waardoor je altijd maximaal zicht hebt. De LED-lamp waarmee de buitenste ring wordt verlicht gaat heel lang mee. En geen gedoe met snoeren. De draadloze spiegel laadt snel op met een usb-kabel en een adapter. Zonder de noodzaak om op te laden geeft de Sensor Mirror – bij normaal gebruik – zeker vijf weken licht. De sensor detecteert als de spiegel niet meer wordt gebruikt; het licht dooft dan automatisch.

 

Technische specificaties

 

  • Materiaal: RVS
  • Overige specificaties: Snoerloos
  • Prijs: € 249,00 (incl. BTW)


Verkrijgbaar bij de betere speciaalzaken en warenhuizen. Voor meer informatie over producten van Simplehuman en verkooppunten zie www.ttpconcepts.nl.