Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Basta Sia Buono

"Basta Sia Buono" is een oud Toscaans gezegde. Het betekent: "Als het maar lekker is!". En lekker zijn ze zeker, deze ambachtelijke vegan koekjes. Vanaf heden zijn in Nederland namelijk de nieuwste koeken van Basta Sia Buono te bestellen. Basta Sia Buono vertelt een totaalconcept, van de geïllustreerde bio-degradable packaging tot de ingrediënten en de manier van bakken toe. Uiteindelijk draait het slechts om één ding:Heerlijke Koekjes!

 

De smaak is onbetwistbaar ambachtelijk Italiaans. Het leuke aan deze lekkernijen is het feit dat ze vegan, organisch én lactosevrij zijn. Met de ‘slow baking’ methode en het vermijden van conserveringsmiddelen belooft Basta Sia Buono heerlijke vegan koekjes in een vet leuke verpakking. De koekjes worden, nadat ze ambachtelijk gebakken zijn, meteen verzonden voor optimale versheid.Het Verhaal
Het verhaal begint in 2017. Veronique en Gabriele bezoeken meesterpatissier én oude vriend Fabrizio Benassi in zijn “Pasticceria Gambalunga”, waar hij al meer dan 35 jaar het oude ambacht van het banketbakken met succes beoefent. Als ze daar zijn nieuwste creatie, handgemaakte vegan koekjes proeven, zijn ze het er snel over eens. Dit is zó lekker! Dit moeten meer mensen kunnen proeven!“Koekje van de Toekomst”
Zonder afbreuk te doen aan smaak, brengt Basta Sia Buono iets nieuws op de koekjesmarkt. Lokale Italiaanse traditie, gemaakt van de beste ingrediënten voor mens en milieu! De grappige tekeningen op de verpakking zijn gemaakt in samenwerking met Lies van Damme en Kathy Meylemans. Een echte eye-catcher op de salontafel.