Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Verse friet van het schap op je bord in 4 minuten

Vanaf vandaag is de verse friet van FrietHoes ook verkrijgbaar in alle winkels van Marqt. De verse friet van de Haarlemse frietbakkers is hiermee voor het eerst voor de consument in de winkel beschikbaar. FrietHoes stelt de klant hiermee in staat om ook thuis te genieten van een frietje zonder fratsen en speelt zo in op een groeiende gemaksbehoefte van de klant.

Lees meer...

Gezonde vierkante pizza's gaan de wereld veroveren

Herman Hell, eigenaar van Hell’s Kitchen Horeca Groep, en Hugo Kruijssen zijn de trotse eigenaars van SUGO Pizza: dé keten voor gezonde en vierkante pizza's. Inmiddels hebben ze vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Maar dat is slechts het begin. Als het aan de ondernemers ligt is SUGO Pizza straks overal ter wereld een begrip.

Lees meer...

SKAL-certificaat voor biologische honing van de Wasvenboerderij

De imkerij van de Eindhovense Wasvenboerderij – tevens Vriend van Het Groene Woud – heeft het SKAL-keurmerk voor biologische honing behaald. Bijzonder, omdat het voor imkers vaak lastig is om aan de specifieke eisen te voldoen die voor biologische bijenteelt gelden, zeker in de stad. Zo moeten de nectar- en stuifmeelbronnen waarvan de bijen gebruik maken binnen een straal van drie kilometer rond de bijenkasten bestaan uit biologische gewassen. De Wasvenboerderij voldoet hieraan.

Lees meer...

Choco zeiltjes, donkere melkchocolade met èchte koffie en krachtige cacaonibs

De Chocozeiltjes zijn dunne plakjes koffie-chocolade bestrooid met krachtige cacaonibs. In de chocolade zijnechte, hand geplukte Arabica koffiebonen uit Colombia zijn vermalen. De donkere melkchocolade (52%) is gemaakt van Trinitario cacaobonen van de boerencoöperatie Conacado uit de Dominicaanse Republiek. De biologische koffie komt van CooAgroNevada,een vrouwen-koffie coöperatie uit het natuurreservaat Sierra Nevada de Santa Marta, Colombia en is op hoogte geteeld (1600 meter).

Lees meer...

La Baleine Essentiel, 50% minder zout, 100% smaak

Met La Baleine Essentiel heeft de Franse zoutspecialist een culinaire innovatie geïntroduceerd: natuurlijk zeezout dat 50% minder natriumchloride bevat maar niets aan smaak moet inboeten. Achter La Baleine Essentiel gaat dan ook een ingenieus zoutproces schuil, waarbij mineralen uit het zeewater natuurlijk verdampen.

Lees meer...

Chocolatemakers introduceert een extra speciale reep

Met 92% cacao is deze reep extra puur, maar toch super toegankelijk. De extra puur 92% reep is niet alleen extra puur, maar ook extra speciaal. De 92% Gorilla Bar is een samensmelting van twee bijzondere projecten. Dankzij deze projecten wordt zowel het leefgebied van bedreigde Gorilla in Congo als dat van de Orang-oetan in Indonesië beschermd.

Lees meer...

Nieuw in Nederland: Kerrygold en Le Gall ambachtelijke boter


Boter mag weer. Het is de hoogste tijd Nederland te verrijken met boters uit traditionele boterlanden. Boter is een natuurproduct dat het Ierse Kerrygold en Bretonse Le Gall al jaren op authentieke wijze bereiden. Ieder met hun eigen onderscheidende karakteristieken. De invloeden van de natuur en bijzondere productieprocessen proef je terug in hun botersoorten. De botermerken Kerrygold en Le Gall zijn nu verkrijgbaar in het boterschap van Albert Heijn.

Lees meer...

Run op uber pittige druppeltjes van Tabasco

Vanaf vandaag is de allerpittigste pepersaus van Tabasco® tijdelijk ook verkrijgbaar voor Nederland. Eerder kwam deze Scorpion sauce al op de markt in thuisland Amerika en was binnen no time uitverkocht. De saus, op basis van de hete schorpioenpeper, guave, ananas en tabascopepers is maar liefst twintig keer pittiger dan de originele Tabasco® pepersaus. Het flesje komt in gelimiteerde oplage alleen in de Europese webshop ter beschikking.

Lees meer...