Promotiecampagne kinderassortiment

Lunchen in restaurant de Begijnhof in Hoogstraten

In restaurant de Begijnhof in Hoogstraten is Inge Aerts de gastvrouw/eigenaar, chef-kok is Sim.

 

Gastheerschap

Bij binnenkomst werden wij heel vriendelijk en gastvrij onthaald. We kregen een mooie tafel bij het raam. De gastvrouw had voldoende aandacht voor iedereen, maar af en toe kwam ze wat handjes te kort om iedereen te bedienen.

 

Sfeer en comfort

Restaurant de Begijnhof heeft een moderne en rustige inrichting met een zeer aangename sfeer. De stoelen zitten goed en de tafel heeft een prettige hoogte. De toiletten zijn schitterend en er staan verzorgingsproducten op het damestoilet. In beide ruime toiletten zijn post-its waarop klanten hun ervaringen en gedachten kunnen schrijven en op een wand kunnen kleven. Er is airconditioning aanwezig, maar jammer dat die niet gebruikt werd toen wij hier waren. Aan de voorkant en de achterkant stonden ramen en deuren open, waardoor er nogal wat keukenluchtjes in het restaurant waren te ruiken.

 

Onderhoud en hygiëne

Alles ziet er goed onderhouden uit. Het restaurant heeft openbare parkeerplaatsen voor de deur. Het terras ligt aan de fietsstrook van de straat, een nadeel is dat tijdens de lunch veel (vracht)verkeer het centrum in- en uitgaat.

 

Aanbod

De beperkte menukaart is goed van opbouw met een mix van klassiekers met moderne invloeden. De wijnkaart kent voldoende wijnen om de maaltijd te begeleiden en er is qua prijs voor elk wat wils. De porties zijn ruim voldoende.

 

Kwaliteit van de gerechten

Zoals we hierboven al schreven zijn het degelijke klassieke gerechten, die goed zijn bereid. De chef-kok zoekt het verrassende effect net in de eenvoud en pure smaken van zijn verse producten. De gerechten zijn niet verfijnd, maar het zijn degelijke goed bereide gerechten. Pluspunt is dat men hier ongevraagd perfect gebakken frites op tafel krijgt.

 

Kwaliteit dranken

De wijnen zijn prima op temperatuur evenals de koffie. Maar er was slechts één gekoelde fles Spa rood in huis. Toen wij een tweede fles bestelden kregen we er een karaf met ijsblokjes bij.

 

Conclusie

Bij restaurant de Begijnhof voelden wij ons welkom en de kwaliteit van bediening en gerechten was naar wens voor de prijs die wij hier betaalden. Voor ons is dit een adres waar we nog eens terugkomen.