Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Lunchen bij restaurant Wolfslaar in Breda

In Restaurant Wolfslaar in Breda van Ton Pinxten, zwaait Maarten Camps als chef-kok de scepter. Wolfslaar heeft een Michelin-ster.

 

Gastheerschap

Bij aankomst wordt de voordeur voor je geopend, dan volgt een hartelijke ontvangst. De jonge vriendelijke bediening is dan wat losser en informeler, dan weer wat formeler. Afhankelijk van wat de klant wil. Kortom, men voelt zich echt welkom.

 

Sfeer en comfort

Het entree van het restaurant is uitnodigend en eenmaal binnen is een huiselijke en ongedwongen sfeer. Aan het interieur is heel veel aandacht besteed. Mede door de zwarte brigade straalt het restaurant rust uit.

 

Onderhoud en hygiëne

Alles ziet er onberispelijk en goed onderhouden uit. Het restaurant heeft een ruime parkeerplaats.

 

Aanbod

Men krijgt een prima toelichting op de wijnen en de culinair verzorgde en verfijnde gerechten. De menukaart is goed van opbouw en kent voldoende voor-, hoofd- en nagerechten. De prijsstelling van de kaarten is goed.

 

Kwaliteit van de gerechten

Hierop is niets aan te merken. De presentatie is zoals men verwacht in een sterrenzaak. De menuopbouw is goed, als er een saus bij de gerechten is, dan krijg men die apart op tafel, zodat iedereen die naar wens kan bijschenken.

 

Kwaliteit dranken

Je krijgt als klant een mooi wijnadvies van de gastheer. De koffie is goed van temperatuur en komt met een garnituur op tafel.

 

Conclusie

Bij Wolfslaar in Breda is het als klant bourgondisch genieten. Voor ons is dit een adres waar we graag terug komen.