Lunchen bij restaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos

Restaurant de Gieser Wildeman in Noordeloos van SVH-meesterkok René Tichelaar zet zijn klanten op de eerste plaats. Bij alles staat het verwennen van de bezoekers centraal. Zo vindt Tichelaar het belangrijk dat je ziet en proeft wat je eet. Sinds 1994 is het restaurant zijn grote passie, die in 2005 resulteerde in een eerste Michelinster.

 

Gastheerschap

Reserveren gaat snel bij dit restaurant. Iedereen krijgt een warm welkom van gastheer en SVH-wijnmeester Danny Dwarswaard. Hij zorgt er met zijn zwarte brigade voor dat de klanten niets te kort komen.

 

Sfeer en comfort

Het restaurant is in een prachtig gerestaureerde boerderij aan het watertje de Giesen. De aankleding en inrichting van het restaurant is modern klassiek. Iedereen voelt zich hier meteen thuis.

 

Voorzieningen, onderhoud en hygiëne

Alles ziet er onberispelijk en goed onderhouden uit. Het restaurant heeft een ruime verharde parkeerplaats.

 

Aanbod

De menukaart is goed van opbouw en kent voldoende voor-, hoofd- en nagerechten. De prijsstelling van de uitgebreide wijnkaart is stevig, maar acceptabel.

 

Kwaliteit van de gerechten

Hierop is weinig aan te merken. De presentatie is zoals verwacht. De menuopbouw is voor ons wat vreemd. Het voor- en tussengerecht waren beide met een bouillon. Er wordt hier ‘licht’ gekookt.

 

Kwaliteit dranken

Je krijgt als klant een mooi wijnadvies van de gastheer. De koffie is goed van temperatuur en komt met een uitgebreid garnituur op tafel.

 

Conclusie

Bij de Gieser Wildeman in Noordeloos is het als klant aangenaam vertoeven. Voor ons is dit een adres om naar terug te gaan.