Rondom de boom 2017 in museum Boijmans van Beuningen

Feestelijke onthulling van de ingekleurde kerstboom met soep van de Wereldvrouwen en warme drankjes. Performances met live muziek en spoken word onder leiding van Dox (Unorthadox, Kytopia). Samen met deelnemers van het kunstatelier van de Pauluskerk kunnen bezoekers aan een dialoogtekening werken en met elkaar in gesprek gaan.

 

Wees welkom bij deze feestelijke kick-off van Rondom de boom 2017 op vrijdag 22 december. Vanaf 16.00 uur is toegang tot het hele museum en activiteiten gratis.

 

Programma
's Middags, voorafgaand aan het programma, vertrekt er een Gelukswandeling vanaf de boom op het binnenplein van het museum, onder begeleiding van kunstenaar Misja Immink. Na een wandeling door de stad, samen met bewoners van zorginstellingen, eindigt de groep bij de boom op het binnenplein van het museum om 17.00 uur, wanneer het feestelijke programma start.

 

Vanaf 17.00 uur vinden er rondom de boom op het binnenplein allerlei activiteiten plaats. Er is gratis soep van de Wereldvrouwen, en er zijn gratis warme drankjes. Na een welkomstwoord is er een voordracht van gedichten en een performance met live muziek en spoken word onder leiding van Dox (Unorthadox, Kytopia). Daarna kunt u gratis Change the System bezoeken tot 18.30 uur en zijn er gratis instaprondleidingen door deze tentoonstelling. Choreograaf Connor Schumacher is speciaal aanwezig voor deze avondopenstelling. Ook de Boijman's Wassalon draait een uurtje langer.

 

Deze avond opent tevens de expositie Dialoogtekeningen van de Pauluskerk, die gedurende Rondom de boom 2017 in de Kunst Studio te zien is.

Graag tot dan! Lees hier over het hele programma van Rondom de boom 2017.