Promotiecampagne kinderassortiment

Circus Herman Renz maakt zich op voor Kerstcircus Haarlem

Nog één week en circus Herman Renz slaat zijn  tenten op in het Reinaldapark. Het circus zal dit jaar een grasveld naar achter opbouwen nadat het terrein vooraan in het park niet beschikbaar bleek voor een circus. Waar bij de voorbereidingen het terrein een ideale circuslocatie leek, bleek het bij de uiteindelijke uitvoering geen ideaal terrein. Water kwam omhoog waar het niet moest en het circus bleek in een kuil te staan waarbij al het water precies in de circuspiste liep, met man en macht is eraan gewerkt om zo min mogelijk schade te maken, helaas was het verlaten van het terrein niet geheel mogelijk zonder enige sporen. Circus Herman Renz betreurt de commotie die rondom de schade in de media kwam ook ten zeerste en wil ook nogmaals de excuses openbaar overbrengen voor de schade die ontstaan is.Het terrein is inmiddels hersteld en het circus maakt zich nu op om voor de 26e keer het kerstcircus Haarlem te presenteren. Nog mooier en nog spectaculairder als voorgaande jaren. Met een splinternieuwe circustent, oude bekende die weer samen het uitvoerend team vormen en een hoop enthousiasme maakt het circus zich klaar om de traditie voort te zetten.

Een internationale artiestencast met onder andere een levende kanonskogel, spectaculaire handstandacrobatiek met de Martis Brothers, Komische acrobatiek met Fireman Alex, prachtige paarden gepresenteerd door Alberto Althoff en natuurlijk Clown Milko. Dit alles wordt live begeleid door een 6-koppig circusorkest.

Extra artiesten

Circus Herman Renz is trots om het programma nog completer te maken als dat het al was.

Aan het programma toegevoegd is Francesco Nock met een spectaculaire act op de strakke draad.

De 23-jarige artiest is een bekende telt uit de beroemde Zwitserse circusfamilie Nock.

Spanning gegarandeerd wanneer deze artiest zijn kunsten op de draad vertoont, Sprongen over vlaggen en barrières volgen elkaar af. Als hoogtepunt toont Francesco een sprong door een ring met messen en vuur.

Daarnaast is ook Clown Mischa weer terug als de komische partner van clown Milko. Samen met Milko zal Mischa vele nieuwe reprises tussen de verschillende acts vertonen.

Circus Herman Renz zal aankomend weekend (9 en 10 December) ook aanwezig zijn op de Kerstmarkt in Haarlem.

De circuskassa in het Reinaldapark opent vanaf 15 December.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.kerstcircushermanrenz.nl