Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Jonge muzikale honden op de Summer Stage in BIRD

“Een muzikale speeltuin met een Amsterdammer achter de knoppen en een Zwollenaar achter de microfoon”. Zo omschrijven de mannen van Dazzled Sticks hun samenwerking: een rapper en een rocker, met uiteenlopende stijlen en achtergronden. Oftewel een match made in heaven! Zaterdag 8 oktober in BIRD.

 

Elf muzikale dates
Rapper Sticks (Opgezwolle, Fakkelbrigade, Great Minds) en Tjeerd Bomhof (Voicst, Dazzled Kid) kwamen ‘per ongeluk’ samen toen Tjeerd werd gevraagd of hij Sticks muzikaal wilde begeleiden tijdens een opvoering van zijn nummer ‘Spaanse Vlieg’. Deze sfeervolle samenwerking werkte zo goed dat de twee besloten eens samen de studio te bezoeken. En nog eens. En nog eens. De elf muzikale dates resulteerden uiteindelijk in het album Dazzled Sticks.
 
Bloemendaal aan Zee en slechte lichaamshygiëne
De plaat staat vol “vrije associaties die overal toe mogen leiden”, aldus Sticks. Met beats die soms hypnotiserend zijn, dan weer beheerst stuiterend of onweerstaanbaar groovend. Met teksten over voetbalvandalen in Bloemendaal aan Zee, over slechte lichaamshygiëne en over dat je niet zo moeilijk moet doen. Met andere woorden: “Op Dazzled Sticks hoor je veel serieuze dingen die nog nooit zo luchtig gebracht zijn.”
 
Wanneer: zaterdag 8 oktober 2016        
Aanvang: 20.30 uur (doors: 20.00 uur)
Waar: BIRD, Raampoortstraat 26, Rotterdam
Toegang: € 15,- (pre-sale & door)
Tickets:https://bird.stager.nl/web/tickets/69924
Meer info: www.bird-rotterdam.nl