Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Derde editie van het Kerst-sprookjesfestijn in Wijchen

Er was eens een Winterkoningin die het Gelderse Kasteeldorp Wijchen omtoverde tot één levend sprookje voor jong en oud. Op zaterdag 19 en zondag 20 december zal voor de 3de keer het Kerst Sprookjesfestijn plaatsvinden. Van de mooi verlichte molen en het indrukwekkende Kasteel tot aan het Marktplein: overal worden Kerstverhalen verteld en uitgebeeld. Warme chocolademelk, knisperende houtvuren en duizenden lichtjes maken het sprookje compleet. Sta oog aan oog met de vele levende etalage sprookjesfiguren, geniet van de culinaire winterdelicatessen en bezoek het belevingstheater bij de kerk.

Tijdens het Sprookjesfestijn stelt Winterkoningin Wijcheline het Kasteel weer open voor bezoekers en laat zien waar zij slaapt, eet en haar verhalen schrijft. Samen met alle kinderen, feeën en andere sprookjesfiguren loopt zij een magisch verlichte lampionnenoptocht door het centrum. Zing mee met sneeuwkoningin Elsa en sluit de avond af met het gevoel: en we leefden nog lang en gelukkig.

 

Bezoekersinformatie
Het Kerst Sprookjesfestijn zal plaatsvinden in het centrum van Wijchen (bij Nijmegen). Zowel de entree als het parkeren zijn gratis. Kijk voor het programma en meer informatie op www.kerstsprookjesfestijn.nl,