Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Heerlijk avondje Italiaanse barok

Op donderdag 17 september start het Amsterdam Chamber Orchestra haar Concertgebouw-seizoen met een heerlijk avondje Italiaanse barok. Twee fantastische Nederlandse zangeressen (Donij van Doorn en Annelies van der Vlies) besluiten de avond met Pergolesi's gevoelige en zinneprikkelende Stabat Mater, het concert start met arrangementen van Scarlaitti's luchtige klaviersonates en de 20e-eeuwer Respighi laat in zijn Antiche Arie ed Danze horen dat je niet tijdens de barokperiode in Italië geleefd hoeft te hebben om de bijbehorende muziek te kunnen schrijven. Al met al wordt het een feest voor uw oren.

 

Natuurlijk is het concert weer omlijst met drankjes in de prachtige Franse Foyer en vindt er na afloop een Après-Concert plaats in Brasserie Keyzer (tegen bijbetaling).Kaarten à € 50,- (inclusief garderobe, programmaboekje en drankjes voorafgaand aan het concert en in de pauze) zijn te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of direct via Het Concetgebouw (www.concertgebouw.nl).Après-Concertkaarten kunnen alleen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden besteld en kosten € 17,50.Mocht u dit seizoen de gehele serie van 3 concerten van het Amsterdam Chamber Orchestra
willen bezoeken (andere data zijn 21 januari en 14 april) dan loont het om een abonnement te kopen
(3 concerten voor € 105,- in plaats van € 150,-).


Abonnementen zijn ook alleen te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.