Tasty Tuesday

De Serviceclub Kiwanis-Assen organiseert op dinsdagavond 14 november 2017 een enerverend evenement: “Tasty Tuesday”. Dit event wordt op attractieve wijze georganiseerd en het bezorgt de deelnemers een onvergetelijke en verrassende avond door verschillende locaties te bezoeken. Het doel van de avond is het beleven van een culinair feest met muzikale omlijsting. Diverse toprestaurants in Assen zijn bereid gevonden om aan dit evenement mee te doen. De opbrengst van “Tasty Tuesday” gaat jaarlijks naar een goed doel om kinderen die het nodig hebben te ondersteunen. Dit jaar gaat de opbrengst naar het inrichten van een Ouder-Kind kamer in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen.

 

De laatste jaren zijn diverse activiteiten door Kiwanis-Assen georganiseerd, zoals de KWT-trofee auto rally, 2 maal het uitschaatsen van de alternatieve elfstedentocht door Roland Beumer en de TT-borrel. Alle opbrengsten kwamen en komen ten goede van een Ouder-Kind kamer in het WZA.

 

“Tasty Tuesday” stond bekend onder de naam “Tasty Diner”, dit was een om het jaar terugkerend evenement. Gezien de grote belangstelling is het de bedoeling dat “Tasty Tuesday” een jaarlijks terugkerend evenement wordt.

 

U kunt zich nog aanmelden via de site: www.tasty-tuesday.nl