Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

RIJKS® chef Joris Bijdendijk brengt kookboek uit

Joris Bijdendijk (1984) heeft een missie: een keuken ontwikkelen voor de Lage Landen. In het gelijknamige kookboek presenteert hij gerechten voor de snelle familiemaaltijd tot recepten voor de meer ervaren thuiskok waar wordt uitgepakt. Persoonlijke verhalen, basisrecepturen, werkwijzen en food- en portretfotografie omlijsten de meer dan 80 recepten waarin seizoensgebonden producten van eigen bodem een hoofdrol spelen.

 

 

Joris Bijdendijk is een van de meest veelbelovende chefs van Nederland. Hij behaalde al twee keer een Michelinster: in 2013 voor restaurant Bridges en in 2016 voor RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum, waar hij sinds de start in 2014 executive chef is. In 2017 behaalde Bijdendijk de titel meesterkok, de hoogste graad van vakbekwaamheid in de Nederlandse horeca.

 

Een zege voor de Nederlandse keuken, trots op hoe hij zich heeft ontwikkeld.
– Ron Blaauw

Joris en zijn gepassioneerde jonge team benaderen eten op een unieke wijze, en brengen hun regio tot een heel nieuw niveau.
– Virgilio Martínez (Central in Lima, Peru)

Joris is een van de grote talenten die in Le Jardin des Sens voorbij is gekomen: creatief en technisch vaardig. Inmiddels wordt hij als een van de beste chefs van Europa gezien.
– Jacques en Laurent Pourcel (Jardin des Sens in Montpellier, Frankrijk)

Bijdendijk. Een keuken voor de Lage Landen
Joris Bijdendijk | € 39,99 | ISBN 978 90 388 0406 4

 

Dit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de onderstaande banner voor meer informatie.