Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Stoervlees.com maakt van iedereen een thuiskeurslager

Stoervlees.com is de combinatie van 40 jaar vakmanschap, kennis, ambacht en online gemak. Waar kwaliteit en duurzaamheid leidend zijn. Stoervlees.com maakt van iedereen een thuiskeurslager en levert eerlijk vlees, rechtstreeks zonder dat het ingevroren is. Verser kan niet en smaakvoller ook niet.

 

Meesterslager Melis de Waard is de initiatiefnemer: “We willen eerlijk vlees en hebben minder tijd. En we willen thuis lekker en bewuster kunnen koken. Stoervlees.com speelt in op die behoefte en levert thuis het beste en gegarandeerd malse vlees en ook nog tegen groothandelsprijzen.”

 

Van ossenhaas tot aan procureur

Het assortiment is groots. Bavette, ribeye, varkenshaas, black angus hamburger, entrecôte, sucade, riblap, steaks of bijvoorbeeld buikspek. Alle soorten en alle maten vlees zijn leverbaar. Simpelweg omdat Stoervlees.com niet houdt van verspilling en dus het hele rund of varken gebruikt.

 

Vlees met smaak

Het assortiment bestaat uit vlees van het rund of varken. Het Ierse rundvlees komt van extensieve veehouderij. Dat wil zeggen dat deze runderen nagenoeg altijd buiten zijn, eten natuurlijke producten, krijgen geen antibiotica als het niet nodig is en geen groeibevorderaars. Het varkensvlees heeft het ‘beterleven ster’,keurmerk van de dierenbescherming.

 

Thuisslager

Al het vlees is zo voorbewerkt dat het eenvoudig te snijden is, het kan natuurlijk ook in zijn geheel bereid worden op BBQ, in een oven of Green Egg. Vanaf de leveranciers is de consument direct de laatste schakel en dus eigenlijk de ‘slager’. Het vlees komt direct van de slachterij en is nog nooit ingevroren geweest, dat kan de thuisslager natuurlijk zelf wel doen.

 

Workshop

Wil je de echte kneepjes uit het slagersvak leren? Stoervlees.com organiseert ook workshops bij jouw thuis. Je leert de theoretische begrippen van het vlees, hoe je een mes moet aanzetten, verdeling, splitsen en portioneren van het vlees.

 

Klik hier voor meer informatie.