Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

18.000 euro voor Ouder/kind-kamer WZA

Afgelopen zondag 11 juni reden ruim honderd bijzondere en sportieve auto’s de Kiwanis Trofee voor het goede doel. Voor de 17e keer organiseerde serviceclub Kiwanis Assen deze Rabo Kiwanis Trofee, dit keer met een lokaal doel, het inrichten van denieuw te bouwen  ouder/kindkamer in het Wilhelmina Ziekenhuis te Assen.

 

Na de start, bij het Wilhemina Ziekenhuis in Assen, ging de rit langs het Drents Friese Wold en vervolgens o.a. via Veenhuizen, Norg en Glimmen naar de lunchlokatie; De Rabobank in Zuidlaren.

 

Vervolgens via een prachtige route o.a. via Borger, Westdorp en Amen weer terug naar Assen. De finish was op het industrieterrein in Assen bij sponsor Sligro, die de deelnemers en de organisatie een volledig verzorgde BBQ aanbood.

 

 “We zijn erg trots dat we zo'n forse bijdrage kunnen leveren aan het Wilhelmina Ziekenhuis ten behoeve van de realisatie van een ouder/kindkamer", aldus Rabo Kiwanis Trofee voorzitter Alfred de Hoop die tevreden terugkijkt op deze geheel door vrijwilligers georganiseerde rally. De voorbereidingen van de 18e Rabo Kiwanis Trofee in 2017 zijn al begonnen.