Koffers-met-reiservaring naar de Nederlandse markt

Koffers die tegen een stootje kunnen. Sterker nog: koffers die al een heel leven achter de rug hebben. Koffers die gebutst en doorleefd hun volgende avontuur tegemoet gaan; dát is Crash Baggage. De Italiaanse kwaliteitskoffers-met-reiservaring zijn vanaf deze maand ook in Nederland verkrijgbaar.  

 

De designkoffers van Crash Baggage zijn van superkwaliteit en lijken een heel leven achter de rug te hebben. Ze dragen de typische sporen die ontstaan bij het reizen. Het opvallende, gebutste ontwerp in combinatie met kwaliteit is het resultaat van creativiteit en jarenlange ervaring.

Handle without care
Het idee voor Crash Baggage ontstond toen designer & founder Francesco Pavia - zoon van een Italiaanse kofferfabrikant - zag hoe onvoorzichtig er op vliegvelden wordt omgegaan met koffers en welke beschadigingen dit opleverde. Beschadigingen die bij nadere beschouwing heel mooi zijn en de koffer karakter en een verhaal geven. Met Crash Baggage combineert Pavia zijn eigen creativiteit met het vakmanschap en de kennis van zijn vader. Hij ontwierp de koffers-met-reiservaring vanuit de gedachte dat je geen zorgen zou moeten maken om je koffer. Met Crash Baggage hoef je inderdaad nooit meer bang te zijn dat je koffer beschadigd raakt. Sterker nog: het maakt hem alleen maar mooier en geeft je de vrijheid om je te focussen op wat er werkelijk toe doet - handle your time with care.

Reizen met een deukje
De koffers zijn los of als set verkrijgbaar in onderscheidende kleuren zoals Nude Pink, Sugar Blue en Gold Mine. De koffers zijn uitgevoerd in de toegestane standaard afmetingen en in de maten 40L, 65L 100L. Elke koffer is gemaakt van polycarbonaat: supersterk, lichtgewicht en 100% duurzaam. De koffers zijn uitgerust met telescopisch handvat en gekeurd TSA-slot. Ze vormen het fundament onder een zorgeloze vakantietrip of zakenreis.

Koffers met een verhaal
De koffers worden in Nederland op de markt gebracht door Trendy Products, het bedrijf dat ook de immens succesvolle producten van Xala en Zee introduceerde. “Wij zijn voortdurend op zoek naar producten met een verhaal”, zegt Janneke Meeuwis van Trendy Products. “Eigenwijze producten die je aan het denken zetten of je laten glimlachen. Toen ik de koffers van Francesco Pavia voor het eerst spotte, wist ik meteen dat we hem een platform moesten bieden in Nederland.”

Over Trendy Products
Trendy Products levert functioneel design uit binnen- en buitenland aan een groot aantal toonaangevende Nederlandse retailers. Het Tilburgse bedrijf is exclusief agent van designmerken als XALA, ZEE en Crash Baggage. Ga voor meer informatie naar www.trendyproductsonline.nl.