Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Eigenzinnige luxe fiets in Veuve Cliquot oranje

Een Spiked Cycle is op zich al een onderscheidende fiets, maar de allereerste Spiked Limited Edition is een e-bike van de overtreffende trap(per). In samenwerking met een aantal lifestyle merken ontwikkelde het team van Spiked Cycles de Spiked Picknick, een stylish rijwiel in Veuve Cliquot oranje dat fietsen tot een luxe bezigheid maakt. Zo zit er op de fiets, naast uiteraard een elektrische motor, een handige inklapbare mand van Yepp Cargo. De mand is gevuld met allerlei luxe goederen zoals een muzieksysteem, picknickbenodigdheden en een fles Veuve Cliquot met glazen.

 

Een stijlvolle elektrische fiets in de kleur van Veuve Cliquot champagne, dat is fietsen met klasse. Waar anders lanceer je zo’n fiets dan op de Masters of LXRY, de beurs voor alles met splendeur? De Spiked Picknick is de eerste limited edition van Spiked Cycles en is voorzien van verschillende bijzondere producten. Ze bevat de superhandige opklapbare voordragermand van Yepp Cargo:

  • Een klein maar krachtig Bang & Olufsen muzieksysteem om acht uur lang van muziek te kunnen genieten.
  • Een fles Veuve Cliquot champagne met twee flutes en een ice jacket die de godendrank twee uur koel houdt.
  • Twee medium Sealife borden, onbreekbare borden met een funky design, gemaakt van hoogwaardig melamine.
  • Mooi picknickbestek van bamboe, lichtgewicht, compact en duurzaam
  • Een prachtige omslagdoek van 100% pure, grof geweven ruwe zijde
  • Toilettasje van zilverbrons faux cuire, gemaakt in Marokko

 

De Spiked Picknick Limited Edition kost € 4750,- en is te bestellen tot en met 4 maart 2014. Van elke verkochte Spiked Picknick gaat de volledige winst naar de Stichting ALS, ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek naar deze slopende spierziekte. Meer informatie over  Spiked Cycles en de Picknick Limited Edition op www.spikedcycles.nl.

 

Parkeervriendelijke fietsmand

Fietsmanden zijn buitengewoon handig, tot je wilt parkeren in een fietsenrek of stalling. Met de Yepp Cargo van GMG past je rijwiel wel overal tussen. Deze voordragermand is namelijk opklapbaar en dat maakt hem een stuk makkelijker te manoeuvreren. Speciaal voor de Spiked Picknick ontwikkelde GMG de Yepp Cargo Custom Picknick Edition, uitgevoerd in weerbestendig zeildoek met leren riempjes.

 

Topfiets

De Spiked Cycle, kortgezegd een Spiked, is een fiets die niet alleen is voorzien van een elektromotor, maar ook speciaal is ontworpen als elektrische fiets (en dus geen stadsfiets waar een motor en een accu op zijn gezet). Daarbij is het een dynamische e-bike, waarbij een krachtsensor meet hoeveel kracht er op de pedalen wordt gezet. De controller bepaalt dan direct hoeveel ‘gas’ de motor bij moet geven. Er moet dus wel gewoon gefietst worden.  Vergelijk het met fietsen met wind in de rug: het gaat een stuk vlotter en je fietst gemakkelijker weg. De Spiked is opgebouwd uit materialen van topkwaliteit, zoals ledlampen, een vrijwel onderhoudsvrije tandriem in plaats van een fietsketting en natuurlijk een comfortabel zadel. Iedere fiets wordt geheel naar wens in elkaar gezet, via de website kan de klant zelf de ideale fiets samenstellen. 

 

Overige informatie

 

Spiked Limited Edition: Spiked Picknick

Website:                   www.spikedcycles.nl

Prijs:                            Vanaf €4750,-