Boeken algemeen

Prep Set voor koks ‘on the road’

De nieuwe Prep Set van Primus is mooi maar vooral erg praktisch. Hiermee heb je alle tools bij de hand om in de buitenlucht een heerlijke maaltijd te bereiden. De set bestaat uit een Campfire koksmes met een lemmet van 12 cm voor het snijden van groenten, vlees en verse kruiden. Met de vork, lepel en spatel van duurzaam eikenhout meng je de sla of keer je het vlees op het vuur. De RVS-rasp is ideaal om knoflook, wortel, ui of citroen te raspen.

 

 

De set is ideaal voor koks die houden van kokkerellen en barbecueën op de camping, in de tuin of ergens onderweg. De Prep Set wordt geleverd in een mooie opberghoes met extra ruimte voor een peper- en zoutsetje en een flesje olie. Je kunt de foedraal ook ophangen zodat je het kookgerei er gemakkelijk in en uit kunt schuiven. Na gebruik rol je het geheel op en was je thuis alles af. Gemak dient de mens.

 

Praktische aanvulling: Cutting Set
De Primus Cutting Set is een praktische aanvulling op de Prep Set. De Cutting Set bestaat uit een RVS-koksmes met een lemmet van 15 cm, een praktische opberghoes met gladde coating die je als onderlegger kunt gebruiken en een eikenhouten snijplank. Eikenhout is niet alleen sterk maar heeft ook een natuurlijk desinfecterend effect.

 

Informatie
De Primus Campfire Prep Set en Cutting Set zijn beide verkrijgbaar bij de outdoor speciaalzaak en online. Ga voor meer informatie naar www.primus.eu. De adviesverkoopprijs is € 64,95 per set.