Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

De wereld van koffie en thee in één apparaat

Met de introductie van de nieuwe serie CM7-koffieautomaten biedt Miele grote variëteit en comfort in één apparaat. De nieuwe koffieautomaten kunnen namelijk tot wel 20 verschillende warme dranken bereiden, waaronder theewater voor diverse soorten thee. Bovendien is het model CM 7500 voorzien van automatische ontkalking.

Long Black, Flat White, Espresso Macchiato en nog veel meer – bij het kiezen uit al die koffiespecialiteiten wanen koffieliefhebbers zich als het ware in een koffiebar. Men kan kiezen uit maar liefst 16 Italiaanse koffiespecialiteiten. Ook aan de liefhebbers van thee is gedacht. Want met de nieuwe CM7-koffieautomaten kan zwarte thee, kruidenthee, vruchtenthee of groene thee op exact de juiste watertemperatuur worden bereid.

De CM7-koffieautomaten zijn voorzien van grote reservoirs voor water, bonen en koffieresidu, waardoor het bijvullen en legen van de reservoirs nauwelijks nodig is. Een ander nieuw, handig kenmerk is de koffie- en theekanfunctie. Verwacht men bezoek, dan kan het apparaat maximaal acht kopjes achtereenvolgens in een kan bereiden.

Verderis bij de ontwikkeling van de CM7 veel aandacht besteed aan een eenvoudige reiniging en onderhoud. Zo wordt de melkleiding automatisch gespoeld, zijn veel onderdelen afwasautomaatbestendig en beschikt de CM7 over automatische spoel- en reinigingsprogramma’s. Daarbovenop is de CM 7500 voorzien van de unieke automatische ontkalking, waarmee een tijdrovende, handmatige ontkalking verleden tijd is. De automatische ontkalking vindt elke dag plaats op elk gewenst tijdstip.Het ontkalkingsmiddel dat hiervoor nodig is, wordt aangevoerd via een patroon die ongeveer een jaar meegaat.

Het design van de CM7 is gebaseerd op de stijl van klassieke Italiaanse espressomachines. Verder is de CM7 voorzien van het zogenaamde C Touch-display, een kleurig TFT-display voor een eenvoudige, intuïtieve bediening.

Andere praktische kenmerken zijn de OneTouch for Two-functie, waarmee twee koffiespecialiteiten tegelijkertijd bereid kunnen worden, de mogelijkheid om tien gebruikersprofielen te programmeren, de CupSensor voor het automatisch instellen van de juiste hoogte van de koffietuit en de BrilliantLight led-verlichting.

De nieuwe serie koffieautomaten bestaat uit de modellen CM 7300 en
CM 7500. De consumentenadviesprijs van het model CM 7300 bedraagt € 1.899,00 inclusief BTW en van de CM 7500 € 2.299,00. De CM 7300 is verkrijgbaar in briljantwit en obsidiaanzwart en de CM 7500 enkel in obsidiaanzwart. De CM 7500 biedt een aantal extra functies, zoals automatische ontkalking, een warmhoudplaatje van roestvrij staal en een chromen paneel achter de koffietuit.