Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Een virtueel wijnoverzicht voor smartphone en tablet

Dit jaar lanceert de wereldleider in het bewaren en serveren van wijnen een nieuwe applicatie voor Apple en Android. De applicatie is ontworpen voor iedereen die een wijnkast of wijnkelder bezit en is intuïtiever en gebruiksvriendelijk dan ooit. De app is beschikbaar vanaf half juni.

 

Een intuïtieve applicatie met hoge prestaties

Bezitters van wijnrekken of een wijnkast, EuroCave of ander merk, kunnen nu een virtuele indeling maken met al hun wijnen via smartphone of tablet. Eigenaren van een EuroCave wijnkast kunnen de streepjescode scannen voor een automatische configuratie. Eigenaren van een ander merk dienen enkele stappen te doorlopen om een virtuele wijninrichting te creëren. Voor bezitters van een natuurlijke wijnkelder volstaat een foto van het wijnrek.

Organiseer en beheer je voorraden

Gebruikers kunnen handmatig een gedetailleerde lijst van wijnen maken of direct grote hoeveelheden flessen importeren vanuit een Excel-bestand via een web interface, die ook directe monitoring van de statistieken biedt. De applicatie helpt bij het plannen van wijnproeven, het controleren van de wijnen die in het betreffende jaar gedronken moeten worden en voorzien in een database met een volledige lijst van alle wijnen via e-mail. De zoekwoordfunctie biedt een snelle en eenvoudige locatie aanduiding van de flessen. Gebruikers kunnen ook toegang krijgen tot een database van wijnen die gedronken zijn, wat op lange termijn een herinnering biedt van de geproefde wijnen.

De pluspunten

Lijst van wijnen die dit jaar op dronk zijn.

  • Wijn keuzespel: willekeurige selectie van wijnen klaar om gedronken te worden.
  • Mogelijkheid om uw favoriete wijnen met anderen via social media te delen.
  • De applicatie kan worden gebruikt via tablet of smartphone (Apple of Android) en de web interface is ook toegankelijk via de pc.
  • Beschikbaar in acht talen, waaronder Nederlands en Frans.