Promotiecampagne kinderassortiment

Canon breidt segment toppartners uit met EET Europarts

 

EET Europarts gaat deel uitmaken van de groep topdistributeurs als onderdeel van Canon’s groeistrategie. Het paneuropees partnerschap zal zich de komende maanden richten op de europese introductie van Canon’s portfolio.

 

EET Europarts zal als specialistisch distributeur binnen de beveiligingsbranche de Canon netwerkcamera’s, inclusief haar onlangs geïntroduceerde Full HD serie, gaan voeren. Het nieuwe assortiment omvat de VB-H41, VB-H610VE, VB-H610D en VB-H710F die bij slechts weinig licht uitstekende prestaties leveren. Hiermee wordt een nieuwe en sterke omzetkans voor partners in topbeveiliging en wegenbouw geïntroduceerd. De buitengewone groothoekprestaties van deze nieuwe serie stellen EET Europarts in staat om ook benzinestations en winkelcentra, waar maximale beveiliging met een minimum aantal camera’s van het grootste belang is, te bedienen. Canon's PRTZ functie geeft technici de mogelijkheid op afstand de hoek, zoom en focus van de camera in te stellen, makkelijk bij de inbedrijfstelling of reconfiguratie. Dit bespaart kosten en betekent dat Canon camera’s bij uitstek geschikt zijn voor toepassingen waar vaak wijzigingen in configuraties gevraagd zijn.

Canon heeft 70 jaar ervaring als fabrikant van topkwaliteit lenzen en is marktleider in digitaal SLR en zendtechnologie. Canon heeft het professioneel EOS camerasysteem gedurende de afgelopen 25 jaar gepolijst en opgenomen in zijn HD netwerkcamera’s, om zeker te zijn van uitstekende beeldkwaliteit en prestaties.

Stefan Nilsson, hoofd van EET Europarts’ beveiligingstak: “Canon’s apparaten staan bekend om hun buitengewone lens- en beeldkwaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze klanten de komende maanden, als wij met Canon begonnen zijn in alle europese regio’s, een betere reeks aan camera’s te bieden hebben dan ooit. Wij zijn erg blij een top tier partner van Canon Europa te zijn geworden.”

Julian Rutland, Visual Communication Products and Solutions Director, Canon Europe, zegt: "Wij zijn toegewijd om klanten te assisteren bij de overstap van analoog naar hoogwaardige intelligente oplossingen. Onze cameratechnologie blinkt met name uit in een aantal specifieke sectoren: de wegenbouw vraagt om weinig-licht-prestaties, de publieke sector vraagt om eenvoudig onderhoud, en de retailsector om goede dekking in grote open ruimtes. EET Europarts is één van de grootste distributeurs van videobewakingsoplossingen in Europa dus het zal Canon’s europees marktaandeel in de beveiligingsbranche aanzienlijk vergroten. Wij zoeken voortdurend naar nieuwe partners binnen Europa binnen alle tiers omdat zij een belangrijke rol spelen in het onderwijzen van onze technologie aan gebruikers. Dit is een belangrijke stap in die richting.”

Over EET Europarts

EET Europarts is europees distributeur sinds 1986. Het hoofkantoor en het 12.000m² tellende distributiecentrum bevinden zich net buiten Kopenhagen, Denemarken. Daarnaast bedienen 26 verkoopkantoren vanuit 20 landen in Europa en Afrika, elk jaar meer dan 40.000 resellers.

EET Europarts staat voor een breed assortiment van topproducenten als HP, Lexmark, IBM, Canon, Epson, Acer, Axis, Cisco, Synology, QNAP, Mobotix, IQeye, Samsung, Ernitec, Sony, Sling Media, Sweex, Toshiba, MicroBattery, MicroMemory, MicroLamp, MicroStorage, MicroConnect, MicroScreen, Hitachi, Western Digital, IOGEAR, Garmin, Jawbone, Kensingto, en vele anderen. Kijk voor meer informatie op www.eeteuroparts.nl.