Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

De Paashaas komt naar Dolce La Hulpe

Aan de rand van het immense Zoniënwoud bij Brussel ligt het imposante hotel Dolce By Wyndham La Hulpe. Bedrijven van overal ter wereld houden er hun meetings, conferenties en congressen. In de weekends genieten leisure-klanten er van de natuur, het eten en het wellnesscenter. In het paasweekend heeft de paashaas een speciaal paasarrangement in petto.

 

Klik hier voor de fotoreportage van Frans Oyen.

 

 

Langs de Brusselse Steenweg in La Hulpe springt het witte bord van Deloitte University meer in het oog dan het roestbruine van Dolce. Dit zegt veel over het belang van dit opleidingscentrum in de werking van het hotel. Via een lange oprit in een domein van 72 hectare bereik je een ruime gratis parking. In de indrukwekkende lounge valt het tweesporig beleid van het hotel meteen op. Enerzijds maken eigen onthaalbalies van o.m. Deloitte University duidelijk dat dit hotel over de beste accommodatie en infrastructuur beschikt om zakenmensen met alle egards te ontvangen. Anderzijds roepen de open bar, de uitnodigende green corners en de te huur aangeboden fietsen een vakantiegevoel op. Net als in de gangen en de kamers zorgen grote glaspartijen voor een verbondenheid met het woud waarin dit hotel gelegen is. Een vriendelijk en gedienstig personeel doe je er meteen thuisvoelen in dat toch enorme complex.

 

Iedereen is welkom

Ruim 10 jaar geleden transformeerde de Amerikaanse Wyndham hotelgroep het gewezen IBM-centrum om tot een Dolce hotel met 264 kamers en suites en 40 vergaderzalen. Omdat deze kamers op basis van omvang en comfort variëren bieden ze voor elk wat wils. Voor families met kinderen zijn er aangepaste of via een binnendeur aaneensluitende kamers en bestaat de mogelijkheid een kinderbed of babybedje op de kamer bij te zetten. Vier kamers zijn rolstoeltoegankelijk. Sommige kamers hebben een anti-allergische vloerbekleding, in enkele kunnen gasten hun ‘kleine’ hond meebrengen. Alle kamers zijn uitgerust met gratis Wi-Fi, de recentste beeld- en communicatiesnufjes en bieden de mogelijkheid om koffie of thee te maken. Badjassen en slippers nodigen uit om de laptop of smartphone in de kluis te steken en zo naar het wellness center te trekken.

 

Luxueus wellnesscenter

Eén van de grote troeven van Dolce is haar uitgebreid wellness center. Je kan er zwemmen in het grote binnenzwembad met zicht op het Zoniënwoud. Ook vanuit de sauna kijk je uit op rustgevend groen. Er is een hamman, een groot fitnesscenter en relaxatieruimten. In Cinq Mondes kan je terecht voor een uitgebreide schoonheidsbehandeling waarna je, na een huidanalyse, de aangepaste verzorgingsproducten kunt kopen. Daarnaast kan je genieten van allerlei behandelingen, bad- en lichaamsverzorgingsrituelen en een uitgebreid gamma aan massages. Zo heb je de keuze tussen een Balinese, een Taoïstische, een Ayurvedische of een traditioneel Oosterse relaxmassage. De ontspanningsmassage uit Polynesië is gebaseerd op de kennis van plaatselijke genezers die zich hiervoor inspireren op de Lomi Lomitechniek, die gebruik maakt van de drukverschillen. Om de ontspanning compleet te maken word je er beneveld met lichte aromatische geuren.

 

Sporten en chillen

Na een tennismatch waarvoor tennisraketten en –ballen gratis ter beschikking staan, een rondje joggen, mountainbiken, een wandeling op een bewegwijzerd parcours in het Zoniënwoud of een bezoekje aan het prachtige Folon-museum op wandelafstand is het zalig chillen in de Feng Shuituin of in één van de vele knusse zithoekjes. In de Brasserie 135 verwelkomt de chef zijn gasten elke maand met een nieuw aangepast driegangen ontdekkingsdinner aan € 39,50. ‘s Middags wordt er een lunch aangeboden aan de democratische prijs van € 15. De overige gerechten op de kaart veranderen elke drie maand. Op de wijnkaart prijken heel wat bekende en iets minder bekende wereldwijnen, die de moeite van het ontdekken zeker waard zijn. Het succesnummer is het zeer uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant Argan met een Engels ontbijt, een kookhoek waar je een omelet naar keuze kunt laten bakken, alle soorten brood, koffiekoeken, charcuterie, kaas, yoghurt en een uitgebreid fruitgamma. Aan de bar in de lounge worden 24 uur op 24 snacks geserveerd.

 

De paashaas komt op bezoek

Tijdens het paasweekend van 20 tot 22 april draait alles rond het thema ‘bos’ en paasactiviteiten afgestemd op gezinnen met kinderen. Er zijn goochelspektakels, kids Corners met workshops kleuren, tekenen, knippen, eieren verven en andere ludieke activiteiten, live cooking in Bar Badian met wafels, pannenkoeken en ijsjes en speciale paasbuffetten en -menu’s. Hoogtepunt is het paaseieren rapen waarna de Paashaas persoonlijk alle kindjes komt groeten. Ook na het paasweekend worden er arrangementen aangeboden.

Meer informatie over de arrangementen vind je op: www.dolcelahulpe.com