WOK DYNASTY bestaat 10 jaar

Hoe de droom van een koppel uitgroeide tot een succesverhaal van nieuw restaurantconcept tot wijd verspreide formule. Tien jaar geleden begon het WOK DYNASTY avontuur voor Changying Wu en haar man Peh-Fo Pak in Leuven. Ze vonden er een pand dat alles in zich had om hun droom waar te maken: de Belgische markt laten kennis maken met trendy wokken. De techniek is eeuwenoud, het restaurantconcept een decennium geleden nog onbekend.

 

Ontussen is WOK DYNASTY een begrip en staat het voor een culinaire beleving. Niet alleen top Aziatische keuken, maar bovendien ook een lust voor het oog. Kortom, een totaalconcept: trendy interieur, fijne sfeer en topchefs die de door jou gekozen ingrediënten in een mum van tijd omtoveren tot een heerlijk en persoonlijk gerecht.

Ook de keuze van de locatie is een cruciaal element bij het opzetten van een horecazaak. Dat Changying Wu hier een fijne neus voor heeft, bewijst het succes van de WOK DYNASTY restaurants die je intussen op 5 locaties in België vindt: Leuven, Aartselaar, Keerbergen, Sint Martens Latem en sinds kort ook in Overijse.

 

Of er nog meer wok's komen, is nog af te wachten. Alles moet goed zitten: bereikbaarheid, parking, ligging, ...Wat de toekomst ook moge brengen, Changying en Peh-Fo hebben op 10 jaar tijd wokken in Vlaanderen op de kaart gezet.

Uitgebreide reportages over de wok dynasty in Keerbergen en die in Overijse verschenen eerder in Gourmand.Gazette. Nl, te vinden onder Toerisme door Miet Waes.

 

Praktische informatie

www.wokdynasty.be