Steeds meer mensen krijgen allergieën die vaak moeilijk te detecteren zijn. Vooral parfum, dat in de meeste cosmeticaproducten zit, schijnt de grote boosdoener te zijn. Maar ook emulgatoren, siliconen, kleurstoffen, minerale oliën en klassieke bewaarmiddelen, pleiten schuldig. Daarom ontwikkelde Zeitschild serums en verzorgingscrèmes waarbij ze emulgatoren, siliconen, parfums en de klassieke bewaarmiddelen volledig bannen.

Klik hier voor producten van Zeitschild.

 

 

Preventieve en therapeutische toepassingen

Na jarenlang onderzoekswerk ontwikkelde Zeitschild twee productielijnen: Zeitschild Skin Aesthetics, crèmes voor preventieve toepassingen in de anti-aging huidverzorging en Zeitschild Derma Systems voor therapeutische toepassingen op aanbeveling van dermatologen bij allerlei huidproblemen.
Ze deden hierbij niet alleen onderzoek naar de afzonderlijke inhouds- en werkstoffen, maar ook de interactieve samenwerking in en op de huid.
Het gamma Zeitschild Skin Aesthetics bestaat uit:

  • Active Relief: een huidverzachtend serum
  • Active Firming: een huidgladmakend serum
  • Anti Wrinkle: een huidversterkend serum
  • Dagcrèmes voor een normale, een rijpere en een droge huid.
  • Nachtcrèmes voor een gevoelige, normale tot droge huid.


Het is aan te bevelen om de Zeitschild producten in combinatie te gebruiken. Dus eerst je Zeitschild serum aanbrengen, een 2-tal minuutjes wachten om te laten indringen en afsluiten met de Zeitschild dag- of nachtcrème.
Www.zeitschild.be