Kruiden en natuurlijke middelen om allerlei kwaaltjes te verlichten, zitten duidelijk in de lift. Het gebruik van essentiële oliën past volledig in dat plaatje. In 2005 maakten Isabelle en Marco Pacchioni, beiden gebeten door de herboristenmicrobe, hun droom waar en startten ze in Frankrijk met Puressentiel. Het werd zo'n succesnummer dat ze nu ook doorbreken op de Belgische markt. Meer en meer apothekers bieden nu een gamma aan Puressentiel producten aan.

 

41 oliën om de lucht te zuiveren

 

Bij navraag bij verschillende apothekers in Vlaams Brabant blijkt Puressentiel luchtwegen, een spray (zonder drijfgas) met 41 essentiële oliën het meest verkochte product te zijn van Puressentiel. Het is een spray die binnenhuisvervuiling, luchtwegenallergieën, astma.. te lijf gaat door microben te verjagen  en bronnen van allergie te beperken.

De binnenlucht kan immers tot honderd keer meer vervuild zijn dan de buitenlucht. Toch brengen we heel wat tijd binnenshuis door. Zoals het water dat we drinken, is ook de lucht die we inademen een belangrijk bestanddeel van onze gezondheid.

 

Puressentiel luchtwegenverdelgt mijten, schimmels en bacteriën

 

Wetenschappelijke testen hebben aangetoond dat Puressentiel Luchtwegen voor 97% mijten verdelgt in minder dan een uur en voor sommige stammen een betere mijten verdelgende werking heeft dan synthetische alternatieven. Ook schimmels en bacteriën, eveneens goed voor allerlei allergieën, worden erdoor verdelgd.

 

Gebruikswijze

 

Zes tot acht keer verstuiven in de lucht in de vier hoeken van de kamer. Meerdere keren per dag herhalen en vooral 's nachts voor het slapengaan. Het kan overal gebruikt worden: op kantoor, in de slaapkamer, de badkamer, de auto.

Opgepast: Niet verstuiven in het bijzijn van een kind jonger dan één jaar. Dertig minuten wachten voordat het kind weer in de kamer mag.

Een spray van 200 ml, goed voor twee maanden, kost €22,25

 

Meer informatie: www.puressentiel.com