Guerlain lanceert ‘Orchidée Imperiale’ twee verhelderende serums

Nu de meesten van ons in hun ‘kot’ moeten blijven, hebben we meer tijd om ons eens lekker te verwennen en uitgebreid te verzorgen. En waarom niet eens de uitgespaarde centjes, die anders naar een avondje uit of bioscoopbezoek gaan, besteden aan een luxe-verzorgingsproduct?

 

 

Waarom een serum gebruiken?

De meeste vrouwen starten hun ochtendritueel met een hydraterende dagcrème. Na verloop van tijd wordt de huid echter minder stralend en ontstaan er vlekken, rimpels en lijntjes. Hoog tijd om naast een hydraterende crème ook een serum te gebruiken. Zo’n serum zorgt voor een intensieve behandeling, heeft een diepe werking op de huidcellen en versterkt de werking van de dagcrèmes.

 

Tekst gaat verder onder de foto.

 

 

Orchidée Impériale, een revolutie in de wereld van de serums

Veel schoonheidsmerken hebben serums in hun gamma. Maar Guerlain – niet voor niks de Roll Roys onder de verzorgings- en make-upproducten – zou Guerlain niet zijn, indien ze ook niet in hun serums dat ‘tikkeltje meer’ hebben. Hun verhelderende serums bevatten moleculen, die de homogeniteit herstellen en pigmentvlekken of littekens helpen verminderen. Daarvoor beschikken ze over twee baanbrekende technologieën en een uniek bestanddeel om de huid opnieuw de stralende glow van haar jeugd te geven.

 

Mooimakende orchideeën

Centraal staat de Cell-respiration-technologie, die met de hulp van twee orchideeën het geprogrammeerd verlies aan frisheid beperkt. Dank zij deze exclusieve technologieën zijn het Radiance Concentrate en Radiance Eye Serum in staat samen het gebrek aan zuurstof te bestrijden en een herstellend effect te bekomen. De huid wordt steviger, gladder, de teint wordt egaler waardoor de huid het licht beter kan weerkaatsen en optimaal verspreiden.