Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Delsey-winkel in het Brussel-Zuidstation

 

Teveel inkopen gedaan in Brussel en geen plaats meer in je valies? Nog op zoek naar een leuk geschenkje voor de thuisblijvers? … dan biedt de nieuwe Delsey winkel, in de vernieuwde vleugel van het Brussel-Zuidstation aan de ingang van het Victor Hortaplein, dé oplossing. Sedert 21 juni 2012 vind je in een trendy glazen-box-boetiek van 37 m² alle Delsey-producten en dat zijn er heel wat.

 

Klik hier voor de foto's van Delsey.

 

Een ruime keuze

 

Delsey biedt een ruim aanbod voor zowel vakantiegangers als globetrotters. De collectie van DELSEY omvat alle internationale modellen met koffers zoals "U-Lite" en "Helium". Voor de modeliefhebbers is er de mooie en stijlvolle reiskofferreeks  "For Once". Maar in de trendy Delsey-boetiek vind je ook andere reis-, business- en schoolartikelen.

 

U-Lite: Koffers met een flexibele romp

 

U-Lite is een vederlichte koffer met een flexibele romp die ervoor zorgt dat je je zonder problemen een weg baant door de smalste gangen zowel bij het aan boord gaan van een vliegtuig of het afstappen van een overvolle Intercity.

 

Helium: Licht en sterk

 

 Voor diegenen die graag de wereld rondreizen, veelvuldige tussenstops maken, heeft DELSEY de collectie “Helium” ontworpen. De koffer is uitgerust met een stevige schelp en zoals de naam van het lichtste gas laat vermoeden, ultra licht. Bovendien kan het tegen een stootje zoals van een ravijn naar beneden vallen (maar dat heb ik niet uitgetest). Deze collectie, met 10 jaar garantie, is tevens uitgerust met een geheel nieuw ritssysteem waarmee de veiligheid van deze koffer gegarandeerd is in harmonie met het design!

 

For Once: Voor modefreaks

 

Verkrijgbaar in fuchsia, zilver of paars , met details in contrasterende kleuren, biedt deze collectie zowel trolleymodellen in verschillende maten en inhoud, als schoudertassen, een beautycase, een laptoptas en een etui.

 

Sedert 1946

 

DELSEY maakt sinds 1946 innovatieve design- en kwaliteitsproducten. Het merk is aanwezig in meer dan 110 landen, verspreid over de vijf continenten. In meer dan 6000 verkooppunten, verkoopt DELSEY vier miljoen koffers per jaar: één per tien seconden.

De Delsey boetiek in het Brussel-Zuidstation is de allereerste in zijn soort voor Europa.

 

 

www.DELSEY.com.