Een valentijnshartje met een geurtje

Nog op zoek naar een mooie verrassing voor Valentijn? Wat dacht je van een keramieke hartje dat de heerlijkste geuren verspreid? Puressentiel ontwierp het ter gelegenheid van Valentijn.

Klik hier voor de productfoto's.

 

 

Veel mensen houden ervan eenmaal thuis zich te  koesteren in een warme geurvolle omgeving. Geurkaarsen, luchtverversers, wierookstokjes beantwoorden aan die verzuchtingen, maar zijn niet altijd een goede oplossing omdat ze, door de giftige stoffen die ze uitstoten, moeilijkheden kunnen veroorzaken aan de luchtwegen. Daarom ontwierp Puressentiel een keramieke geurverspreider. Ter gelegenheid van Valentijn ontwierpen ze nu een rood keramieke exemplaar in de vorm van een hart. Naast de klassieke essentiële oliën, die gebruikt worden om de microben te verdrijven,  allergiebronnen te beperken en de luchtwegen vrij te maken, brengt Puressentiel nu drie geurtjes op de markt die voor meer sereniteit, welzijn en gemoedsrust zorgen. Daarvoor gebruiken ze essentiële oliën die door verwarming worden opgevangen door de ademhalingsslijmvliezen, daarna  de geurorganen in de neus prikkelen en die informatie doorgegeven naar het limbisch systeem. Deze kleine strategische zone van de hersenen controleert de emoties en het gedrag. Op die manier kunnen essentiële oliën voor rust, dynamiek, evenwicht en ontspanning zorgen.

 

Boswandeling

De geuren Boswandeling bevatten Atlasceder, Cistus ladanifer, Cypres en Siberische Den en nemen je mee naar een bos vol harsachtige bomen om de geest te laten herbronnen. Prijs; €13,95 (30ml)

 

Cocooning

Cocooning  bevat Sinaasappel, Witte Pompelmoes, Chinese Kaneelblaadjes, Bitter Orange en Ceylan kaneelschors en zorgt dus voor fruitige en zoete geuren die doen denken aan gezellige avonden bij de haard en verse taart uit de oven. Prijs. Prijs: €13,95 (30ml)

 

Positieve energie

Grove Den, Pepermunt, Polei, Cineolhoudende Rozemarijn en Salie officinale geven het lichaam en de geest een boost en nieuwe energie op ieder moment van de dag. Ideaal voor een goed humeur en sereniteit. Prijs: €13,95 (30 ml)

 

Het 'Love' design maakt van Jolie Coeur een echt decoratief stuk, een romantisch, leuk en kleurrijk geschenkidee. Het is eenvoudig in onderhoud, gewoon eventjes met een doek schoonwrijven, zodat je regelmatig van essentiële oliën kunt wisselen. De thermische regeling (maximum 45°) zorgt voor een constante temperatuur (zonder overhitting) en stopt automatisch na 58 minuten.

Prijs: €45, te verkrijgen bij de apotheek