Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Omnia Crystalline l'eau de parfum van Bulgari: onweerstaanbaar en kristalhelder

Veel mannen krijgen er nu al een punthoofd van om tegen Sinterklaas, kerst of nieuwjaar hét ideale geschenk te vinden voor hun geliefde. Met de nieuwe parfum van Bulgari is het gegarandeerd 'Bingo'.

 

Reeds tien jaar is de Omnia Crystalline Eau de Toilette een onbetwistbare bestseller van het parfummerk Bulgari. Door haar 'tijdloos' geurtje kent ze een wereldwijd succes bij alle leeftijdscategorieën. De nieuwe Omnia Crystalline Eau de parfum voegt daar nu nog een dimensie aan toe.

 

De topnoten zijn mandarijn en lotusbloem

 

Het eerste wat je ruikt bij de Omnia Crystalline l'eau de parfum zijn de verfrissende essentiële oliën van de Italiaanse mandarijn, gevolgd door de frisse, delicate geur van de lotusbloem één van de oudste symbolen op aarde. Het is een heilige waterbloem die 's nachts zijn bladeren sluit, zich onder het water verschuilt om 's morgens terug aan het wateroppervlak te verschijnen.

 

De Lotusbloem, Iris Concrete en Heliotroop vormen de hartnoten

 

De lotusbloem en de Iris Concrete zijn één van de meest zeldzame en kostbare ingrediënten in de parfumindustrie. Die iris komt oorspronkelijk uit het Verre Oosten, maar bloeit nu ook in Zuid-Europa. Het is vooral de iriswortel die voor de bloemige, poeder- en houtachtige geur zorgt. Iris Concrete heeft jaren nodig vooraleer  het klaar is voor extractie. Dit is de reden waarom het een zeldzaam ingrediënt is en  garant staat voor hoogstaande luxe. De heliotroop zorgt voor de amandelachtige, lichte vanillegeur.

 

De basis bestaat uit wit sandelhout, benzoë en musk

 

Benzoë werd gekozen omwille van zijn unieke en specifieke ambergeur met een amandelachtige toets. De nieuwe generatie muskgeuren zorgen voor een langdurige en omhullende effect. Ook sandelhout is een topper onder de geurtjes vanwege zijn houtachtige aroma. De totale parfumgeur kan het best omschreven worden als: hard en zacht, kristal en vloeibaar, puur en sensueel.

 

Prijzen

 

Omnia Crystalinne – Eau de Parfum

 

Eau de Parfum 40 ml spray € 69

Eau de Parfum 65 ml spray € 89

 

Omnia Crystalline – Eau de Toilette

 

Eau de Toilette 25 ml spray € 45

Eau de Toilette 40 ml spray € 59
Eau de Toilette 65 ml spray € 72Badlijn

 

Body lotion 100 ml  € 28

Bath & shower gel 100 ml € 22

 

 

Meer informatie

 A Luxury Approach PR Agency
Tour&Taxis, Royal Depot B16
Havenlaan 86C
1000 Brussel
T. +32 2 421 18 50
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.lagency.be