Achterkaft: Laat de oven het werk doen met deze easy-going recepten Uit de oven, van Diana Henry, de culinair journaliste van The Sunday Telegraph. Alle recepten uit dit heerlijke boek kunnen gewoon in één pan of schaal bereid worden. Of je nu een snelle ovenschotel zoekt voor doordeweeks, zin hebt in licht en veggie, of groots wilt uitpakken voor vrienden: elk recept is even smaakvol. Uit de oven bewijst dat iedereen in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel kan zetten.
Recensie: De recepten in dit boek kunnen gewoon in één pan of schaal bereid worden. De recepten zijn zeer verschillend en vrij eenvoudig te bereiden. De ovengerechten bereiden is een relaxte manier van koken. Diana Henry begon haar carrière met een recept van Anonio Carluccio, kippendijen die met aardappelsm rode ui, knoflook, rozemarijn en olijfolie worden bereid. Dit leidde tot dit mooi uitgevoerde kookboek
Een recept uit dit boek staat op
www.Tannetje.nl.
Dit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link voor meer informatie. Uit de oven