Uitgeverstekst: Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep maken? Atelier Confiserie is het perfecte handboek om zelf aan de slag te gaan. Maak je eigen drop, fondant, toffees, nougat, karamels, marsepein, lolly's en chocoladerepen...
Hoe maak je een klassieke fondant en wat is het basisrecept voor marsepeinbereidingen? Leer tableren en het verschil tussen een 'harde' en 'zachte kraak'. Waarom heb je voor het maken van meringues fijne kristalsuiker nodig en voor suikersiroop juist gewone kristalsuiker? Atelier Confiserie geeft hierop antwoord: met stap voor stap uitleg van de technieken over de bereiding van gekookte en getrokken suiker en van tempereren, tableren en mouleren van chocolade.
Recensie: Zelf snoep en bonbons maken? Dat kan met dit schitterend uitgevoerde boek. Het is een goede handleiding om de lekkerste kunstwerkjes te maken. In de basisrecepten wordt stap-voor-stap uitgelegd, hoe je te werk moet gaan. Het boek begint met de ingrediënten en het benodigde keukengerei. De recepten zijn goed te bereiden en geven je een kijkje achter de schermen van een mooie vrijetijdsbestelding.
Een recept uit dit boek staat op
www.Tannetje.nlDit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link om naar de pagina te gaan. Atelier confiserie