Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

RieslingWeeks 2017

Voor de zevende keer organiseren restaurateurs en wijnhandelaren samen met het Informatiebureau voor Duitse Wijn de RieslingWeeks. Van vrijdag 2 tot en met zondag 18 juni 2017 staat Duitse Riesling centraal in de horeca en wijnwinkel.

Tafelen met de Koning

RieslingWeeks in de horeca

Tijdens de RieslingWeeks kunt u Duitse wijn (her)ontdekken. Bijvoorbeeld in deelnemende restaurants waar u kunt genieten van een fantastisch 3-gangen menu incl. Duits wijnarrangement voor € 45,- (sterrenzaken + € 10,00 per ster). Benieuwd wat uw favoriete chef-kok en sommelier voor u bedacht hebben? De deelnemende restaurants en hun persoonlijk Rieslingmenu vindt u op www.heerlijk.nl/rieslingweeks.  Reserveer bijtijds en bestel het Rieslingmenu.

RESERVEER VIA www.heerlijk.nl/rieslingweeks

Haal de Koning in huis

RieslingWeeks in de wijnwinkel

Liever thuis genieten? Ook wijnwinkels in het hele land voeren van 02 juni tot en met 18 juni speciale acties met Duitse wijn. In veel winkels kunt u wijnen proeven en de zorgvuldig samengestelde proefpakketten met Duitse Rieslings extra voordelig aanschaffen. Om thuis op uw gemak uw favoriete Duitse Riesling te ontdekken. Kijk voor deelnemende wijnwinkels www.heerlijk.nl/rieslingweeks.