Boeken algemeen

Romantische wijnwandeling door Praag

De Tsjechen staan bekend als echte bierdrinkers, maar genieten zelf steeds meer van hun eigen wijnen. En terecht, want de wijnen van Tsjechië zijn bezig aan een flinke opmars. Met de Wijnproeverij Tour door Praag krijg je de kans om verschillende van deze mooie wijnen te proeven. Je wandelt met een gids langs diverse schitterende plekjes in de oude binnenstad en bezoekt daarbij typische Tsjechische wijnlokalen oftewel Vinoteka. Natuurlijk worden er tijdens de wijnproeverij lekkere hapjes geserveerd. Met Stedentrips.nl boek je nu eenvoudig een prachtige wijnwandeling door deze historische stad.

 

 

 

Praag is na de val van het communisme een van de populairste en drukbezochtste steden van Europa. Het is een waar openluchtmuseum dat geheel onder bescherming staat van Unesco. Liefhebbers van kunst en architectuur kunnen hier hun hart ophalen: de stad kent een overweldigende hoeveelheid historische gebouwen en musea. De stad is het laatste decennium grotendeels gerenoveerd en is prachtig gelegen aan de rivier de Moldau, halverwege Berlijn en Wenen. Het is een onvergetelijke ervaring om over de Karelsbrug te lopen en vanaf daar de stad te aanschouwen.

 

Driedaagse vliegreis naar Praag
Zin om de mooiste stad van Europa te bezoeken? Boek nu eenvoudig een driedaagse vliegreis vanaf € 168 per persoon op www.stedentrips.nl. Dit is inclusief retourvlucht Amsterdam – Praag, drie overnachtingen in het sfeervolle Hotel Páv *** (hartje centrum) en ontbijt. Je boekt op stedentrips.nl eenvoudig de wandeltour Wijnproeven in hartje Praag erbij. Duur van deze tour is 2,5 uur, aanvang 16:00 uur, inclusief wijn & hapjes, € 29 p.p.

 

Stedentrips.nl
Stedentrips.nlis de onlinevakantiespecialist voor steden. In de charmehotels van Stedentrips.nl proef je de lokale sfeer van de stad, vaak zijn de eigenaren nog zelf actief waardoor persoonlijke service en kwaliteit gewaarborgd blijven. Stedentrips.nl informeert, adviseert en heeft een aanbod van meer dan 70 steden en 1000 hotels in alle prijsklassen, van 2 tot 5 sterren. Tevens geeft ze informatie over vervoer. Men kan er profiteren van de meest recente aanbiedingen en er zijn volop tips en trips.