Boeken algemeen
Promotiecampagne kinderassortiment

Oldtimers van Autodrop maakt uniek dropje voor LF2018

De directies van Concorp en Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa 2018 hebben 14 november j.l. een partnerovereenkomst ondertekend. Het meest unieke van deze samenwerking? Concorp introduceert onder haar dropmerk Oldtimers een speciaal dropje voor Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa 2018 (LF2018).

Lees meer...

Nederlandse vrije uitloop kalkoen

Eindelijk goede kalkoen uit Nederland. Voor het eerst komt het beste kalkoenenvlees niet meer uit Engeland of Frankrijk maar gewoon uit Nederland. Via koopeenkalkoen.nl zijn de langzaam groeiende vrije uitloop kalkoenen van boer Anton te bestellen. De kalkoenen worden met kerst thuis bezorgd.

Lees meer...

Premium ijs voor echte ijsliefhebbers

Happy mrs. Jersey Ice Cream is een heel nieuw Nederlands premium roomijs, bereidt met volle verse biologische jerseymelk. De Jersey koe is een mooi, intelligent bruin koetje. Ze staat er om bekend hele bijzondere melk te geven die lekker vol & romig van smaak is. Bij Happy Mrs. Jersey weten we dit als geen ander en noemen we deze bijzondere melk niet voor niets het “Jerseys Gold”.

Lees meer...

Primeur Van der Heiden Kaas: Lemon is the new black

Familiebedrijf Van der Heiden Kaas, distributeur van vele ambachtelijke kazen, introduceert op de beurs Anuga 2017 een totaal vernieuwend en opvallend product: Dilano Black Lemon. Bijzonder smakelijk en inhakend op de ‘blackened food’ trend, die steeds populairder wordt in Europa.

Lees meer...

Beef&Steak lanceert BBQ-ijs

Online slagerij Beef&Steak en ijssalon Cadore lanceren vandaag BBQ-ijs. Zes smaken, ontwikkeld door ambachtelijk ijsmaker Arno Weijs zijn vanaf vandaag beschikbaar in de webshop van Beef&Steak.

Lees meer...

Kaldi haalt Nitro Coffee naar Nederland

Wat past er nou beter bij dit zomerse weer dan een ijskoude koffie? Juist, niets. Een verfrissend drankje met een natuurlijke oppepper klinkt ons ideaal in de oren en is een prima alternatief voor frisdrank. Met de Nitro Coffee, dé zomertrend van het moment, spreken we niet van een alternatief maar eerder van koffie en frisdrank in één. En Kaldi gaat deze koffie met prik aankomende zomer voor jou tappen.

Lees meer...

Honderd procent sap ‘sLandsBeste Zomerfruit weer in het schap

Vanaf eind april/begin mei is ‘sLandsBeste Zomerfruit weer beschikbaar. Dit pure sap wordt samengesteld uit de lekkerste soorten appels, ananassen, nectarines en perziken. De flessen van 0,25 en 0,75 liter zijn exclusief verkrijgbaar in de delicatessenwinkels, verswinkels, kaasspeciaalzaken en de betere groentewinkels door heel Nederland.

Lees meer...

Wereldprimeur: 100% natuurlijk ijs van groente

Een unieke primeur in ijsjesland: &samhoud food introduceert 100% natuurlijk ijs van groente en fruit. De biologische ijsjes zijn ontwikkeld door 2-Michelinsterren chef Moshik Roth. Het zijn de eerste ijsjes boordevol groente en fruit in Nederland.

Lees meer...

Een warm najaar met The Lovely T

Het einde van het jaar staat weer voor de deur. Buiten is het koud, guur en donker en dus is er binnen altijd behoefte aan wat extra ‘warmte’. Waar kun je dit nu beter vinden dan in een heerlijke, warme kop thee. Op het gebied van smaak is er de afgelopen jaar veel veranderd. Om ons heen zien we steeds meer amateur vinologen en de smaak voor koffie is steeds verfijnder geworden. Daarentegen valt er op het vlak van thee nog heel veel te ontdekken. Daarom startte het koppel Joris Kang’eri en Silvia van Hooft ruim een jaar geleden The Lovely T, met de gedeelde overtuiging dat de wereld van thee nog maar net in ontwikkeling is.

Lees meer...

Autodrop investeert in groei en racet door met nieuwe productielijn

Concorp, het familiebedrijf achter het bekende merk Autodrop met snoep en drop in de vorm van autootjes, geeft aan het einde van het jaar nog eens vol gas. Op 25 november jongstleden vond namelijk de feestelijke opening plaats van de nieuwe kooklijn in de fabriek in Jirnsum. Hiermee geeft Concorp een verdere invulling aan haar ambities om 100% onafhankelijk te blijven en klaar te zijn voor de toekomst.

Lees meer...