Promotiecampagne kinderassortiment
Boeken algemeen

Run op uber pittige druppeltjes van Tabasco

Vanaf vandaag is de allerpittigste pepersaus van Tabasco® tijdelijk ook verkrijgbaar voor Nederland. Eerder kwam deze Scorpion sauce al op de markt in thuisland Amerika en was binnen no time uitverkocht. De saus, op basis van de hete schorpioenpeper, guave, ananas en tabascopepers is maar liefst twintig keer pittiger dan de originele Tabasco® pepersaus. Het flesje komt in gelimiteerde oplage alleen in de Europese webshop ter beschikking.

Lees meer...

Zwart ijs

De grootste ijsbeurs van Europa is drie dagen onderweg en biedt inzicht in de nieuwste trends en ontwikkelingen. Tot zover de conclusies van Vakblad IJs!: veel nieuwe smaken (ook in het vegan, suikervrije en allergenen-segment) en weinig nieuws op machine-gebied.

Lees meer...

Servero komt met 100% puur appelmoes

Sinds kort kan de consument in de supermarkt appelmoes kopen, gemaakt van appels en niets dan appels. Deze 100% Appelmoes van Servero bevat alleen zoete appelrassen. Nieuw is dat bij de bereiding de appels veel korter verhit worden. Het resultaat is Servero 100% Appelmoes met de volle smaak van vers fruit. Natuurlijk de lekkerste appelmoes, niets dan appels en niets dan smaak.

Lees meer...

Eetbare koffiebeker

Gelita introduceert op de Horecava als eerste in Nederland de eetbare koffiebeker met chocolade coating. Deze Italiaanse koffiebeker (100ml) is geproduceerd met speciale wafelreceptuur en chocolade coating welke geschikt is voor dranken tot 90°C w.o koffie, Chocomel, etc cetera. Na het drinken de beker gewoon lekker opeten, scheelt afwas/afval en zorgt voor een blij verraste klant.

Belg is Europees kampioen voedingssupplementen

De markt van de sportvoeding, dieetproducten en vitaminepreparaten boomt. De dagelijkse ratrace en de druk om alsmaar beter te presteren doen mensen sneller naar supplementen grijpen. Het Belgische Aminolabs surft mee op die ‘active nutrition’ golf en mag zich dankzij een slimme innovatie- en groeistrategie zelfs Europees kampioen voedingssupplementen noemen. Recente acquisities in België, Duitsland en Kroatië zetten de toon. Maar de ambities liggen hoger.

Lees meer...

Oldtimers van Autodrop maakt uniek dropje voor LF2018

De directies van Concorp en Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa 2018 hebben 14 november j.l. een partnerovereenkomst ondertekend. Het meest unieke van deze samenwerking? Concorp introduceert onder haar dropmerk Oldtimers een speciaal dropje voor Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa 2018 (LF2018).

Lees meer...

Nederlandse vrije uitloop kalkoen

Eindelijk goede kalkoen uit Nederland. Voor het eerst komt het beste kalkoenenvlees niet meer uit Engeland of Frankrijk maar gewoon uit Nederland. Via koopeenkalkoen.nl zijn de langzaam groeiende vrije uitloop kalkoenen van boer Anton te bestellen. De kalkoenen worden met kerst thuis bezorgd.

Lees meer...

Premium ijs voor echte ijsliefhebbers

Happy mrs. Jersey Ice Cream is een heel nieuw Nederlands premium roomijs, bereidt met volle verse biologische jerseymelk. De Jersey koe is een mooi, intelligent bruin koetje. Ze staat er om bekend hele bijzondere melk te geven die lekker vol & romig van smaak is. Bij Happy Mrs. Jersey weten we dit als geen ander en noemen we deze bijzondere melk niet voor niets het “Jerseys Gold”.

Lees meer...

Primeur Van der Heiden Kaas: Lemon is the new black

Familiebedrijf Van der Heiden Kaas, distributeur van vele ambachtelijke kazen, introduceert op de beurs Anuga 2017 een totaal vernieuwend en opvallend product: Dilano Black Lemon. Bijzonder smakelijk en inhakend op de ‘blackened food’ trend, die steeds populairder wordt in Europa.

Lees meer...

Beef&Steak lanceert BBQ-ijs

Online slagerij Beef&Steak en ijssalon Cadore lanceren vandaag BBQ-ijs. Zes smaken, ontwikkeld door ambachtelijk ijsmaker Arno Weijs zijn vanaf vandaag beschikbaar in de webshop van Beef&Steak.

Lees meer...